Zöldhulladék lerakó felszámolása – Hungexpo

  A Hungexpo csapata felkért minket arra, hogy tegyük rendbe a saját zöldhulladék lerakójukat. Nem ez volt a legkönnyebb feladat amit ránk bíztak, de ki mondana nemet egy ilyen munkára?

  Mi ezt a legnagyobb örömmel teljesítettük nekik. Mindösszesen 7 óra leforgása alatt szárzúzóval apró darabokra aprítottuk az ott felhalmozott zöldhulladékot, kiirtottuk a cserjéket és a bozótot, ami az új telep útjában állt. A hulladék zúzalékot pillanatok alatt összegyűjtöttük, és behordtuk az új, tiszta telepre. A mintegy 111 lóerős Takeuchi gépnek meg se kottyan egy ilyen munka, alig várta, hogy újra dolgozhasson.

  Az Axe&Saw csapata minden nap elégedett ügyfeleket hagy maga után, ez az alkalom sem volt különb. Távozásunk után óriási felszabadult munkaterület állt rendelkezésére a Hungexpo-nak, ezzel nagyban könnyítve zöldterületeik fenntartását. 

pár szót

Cégünk az AXE&SAW 2015-ben alapult meg, azóta folyamatosan bővülő csapatunkkal, teljes gépparkunkkal és kiterjedt alvállalkozói hálózatunkkal állunk céges, önkormányzati valamint magán megrendelőink szolgálatára, legyen szó alpintechnikával vagy kosaras emelővel végzett fakivágásról, szakképzett faápolók által végzett faápolásról, vagy több hektáros bozótirtásról.

AXE&SAW

Kapcsolat

Kérje ingyenes árajánlatunkat e-mailben vagy keressen minket bizalommal telefonon. A gyors és precíz ügyintézés érdekében az adatokat és a leírást pontosan és részletesen adja meg, valamint csatoljon képeket amennyiben van rá lehetőség.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Tájékoztatók

Elérhetőség