GDPR Tájékoztató

ADATKEZELÉSI ÉS -FELDOLGOZÁSI NYILATKOZAT

AZ AXE&SAW Kft. (székhely: 2071. Páty Őzike utca 3259. Hrsz. Cégjegyzékszám:) jelen nyilatkozatban kijelenti, hogy az árajánlat elkészítéséhez szükséges kapcsolattartási adatokon kívül ügyfeleiről nem tárol vagy rögzít személyes adatokat.
Ezen adatok esetében az AXE&SAW Kft. adatkezelő, kijelentjük, hogy az AXE&SAW Kft. nem kér, és nem gyűjt a GDPR és az Info Törvény szerinti személyes adatot e rendszerben. Amennyiben valamilyen módon mégis bekerül ide személyes adat, (pl. levelezés, vagy árajánlat kérés során) azt a szerződés lezárta után 2 évvel törlésre kerül.

Adatvédelmi incidens esetén:

Az AXE&SAW Kft. a jogszabályoknak megfelelően az incidenst bejelenti a felügyeleti hatóságnak a tudomásszerzéstől számított 72 órán belül, és nyilvántartást vezet az adatvédelmi incidensekről. A jogszabály által meghatározott esetekben mindenképp, és más indokolt esetben pedig a megrendelőit is tájékoztatja róla.

Jogi környezet

– A személyes adatok kezelésével kapcsolatosan az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

– A 2016/679/EU rendelet.

Elérhetőség

Közösségi oldalak