Erdészeti szárzúzás Kecskemét

Itt nem jöhet szóba más gép!

Több mint 8 hektárnyi erdős, fás bozótos terület teljes leírtása vasútvonal mentén, na ez még a 400 lóerős, 22 tonnás, lánctalpas AHWI RT400-as erdészeti szárzúzónak is kihívást jelentett. 

Ami már a szárzúzok királyának is túl nagy falat:

22.3 km hosszúságban vágtunk nyomvonalat az áthatolhatatlan bozótba GSMR optikai kábel fektetése céljából. Az útba eső nagyobb fákat (25 cm feletti átmérő) a szárzúzásnak megfelelő ritmusban távolítottuk el, így zavartalanul folyhatott a munka.

Az élet nem csak játék és mese…

A legnagyobb nehézséget nem a növényzet sűrűsége jelentette sokkal inkább a terepviszonyok és az ebből adódó technikai meghibásodások jelentettek problémát, de csapatunk minden tudását bevette így sikerült elvégeznünk ezt a kihívást jelentő feladatot.

pár szót

Cégünk az AXE&SAW 2015-ben alapult meg, azóta folyamatosan bővülő csapatunkkal, teljes gépparkunkkal és kiterjedt alvállalkozói hálózatunkkal állunk céges, önkormányzati valamint magán megrendelőink szolgálatára, legyen szó alpintechnikával vagy kosaras emelővel végzett fakivágásról, szakképzett faápolók által végzett faápolásról, vagy több hektáros bozótirtásról.

AXE&SAW

Kapcsolat

Kérje ingyenes árajánlatunkat e-mailben vagy keressen minket bizalommal telefonon. A gyors és precíz ügyintézés érdekében az adatokat és a leírást pontosan és részletesen adja meg, valamint csatoljon képeket amennyiben van rá lehetőség.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Tájékoztatók

Elérhetőség