Fakivágás, gallyazás, bozótírtás, sövénynyírás, gallyaprítás Zsámbék

Fakivágás, favágás Zsámbék

Faápolás, Gallyazás Zsámbék

Bozótirtás, Telektisztítás Zsámbék

Sövényápolás, sövénynyírás Zsámbék

Zöldhulladék elszállítás, gallyaprítás Zsámbék

FAKIVÁGÁS, GALLYAZÁS, BOZÓTÍRTÁS, SÖVÉNYNYÍRÁS, GALLYAPRÍTÁS ZSÁMBÉK

Fakivágás, favágás Zsámbék

Faápolás, gallyazás Zsámbék

Bozótirtás, telektisztítás Zsámbék

Sövényápolás, sövénynyírás Zsámbék

Zöldhulladék elszállítás, gallyaprítás Zsámbék

FAKIVÁGÁS, GALLYAZÁS, BOZÓTIRTÁS, SÖVÉNYNYÍRÁS, GALLYAPRÍTÁS ZSÁMBÉK

Fakivágás, favágás Zsámbék

Faápolás, gallyazás Zsámbék

Bozótirtás, telektisztítás Zsámbék

Sövényápolás, sövénynyírás Zsámbék

Zöldhulladék elszállítás, gallyaprítás Zsámbék

Fakivágás

Fakivágás emelőkosárral vagy alpintechnikával bármilyen nehezen megközelíthető helyen. Egy veszélyes fa kivágásának árát…

Faápolás

Faápolás, gallyazás, fasorfenntartás kosaras autóval vagy kötéltechnikával. Szárazolás,  veszélytelenítés, visszavágás, ápoló vagy ritkító metszés..

Bozótirtás

Gépi vagy kézi cserje és bozótirtás, területtisztítás, fakitermelés, bozót késes vagy damilos fűkaszálás árainkért keressen bizalommal.

Zöldhulladék

Ágdarálás, gallyaprítás, fakivágás zöldhulladék elszállítással, takarítással.

Sövényápolás

Magas, elvadult sövények nyírása, visszavágása vagy  formázása több év szakmai tapasztalattal.

Fakivágás, gallyazás kosaras emelővel

Gép bérlés

Kosaras emelő bérlés 25 m-ig, gallyaprító, ágdaráló bérlés 20 cm-ig kezelővel.

Fakivágás, Favágás Zsámbék

Folyamatosan bővülő csapatunkkal, teljes gépparkunkkal és kiterjedt alvállalkozói hálózatunkkal állunk céges, önkormányzati valamint magán megrendelőink szolgálatára, legyen szó alpintechnikával vagy kosaras emelővel végzett fakivágásról vagy több hektáros fakitermelésről.

Fő tevékenységünk a veszélyes, beteg, nem kívánt, fák biztonságos és hatékony  eltávolítása alpintechnikával vagy kosaras emelővel szükség esetén daruzással.

Amennyiben  eltávolítandó fák irányított döntése biztonságosan nem megoldhat, de könnyen megközelíthetőek úgy a fakivágást kosaras emelő segítségével végezzük, ennek a módszernek a legfőbb előnye, hogy hatékonyan és biztonságosan tudunk dolgozni akár forgalmas helyek közelében is. 

Ha a terület adottságai nem megfelelőek a kosaras autóból történő munkavégzésre akkor a fakivágás alpintechnikával történik, de mit is jelent ez? Alpintechnikás favágásnak azt nevezzük, amikor kötelek, csigák, karabinerek, láncfűrészek és más speciális eszközök segítségével öreg, korhadt, nem kívánt, illetve veszélyes fákat áganként haladva földig bontunk. Ennek a módszernek a legfőbb előnye, hogy bármilyen szűk, nehezen megközelíthető helyen képesek vagyunk elvégezni a ránk bízott feladatot károkozás nélkül. 

Sürgős esetekben azonnali kiszállással viharkár elhárítását, lehetőség szerinti megelőzését is vállaljuk.

Mi lesz a zöldhulladékkal?

Fakivágás során keletkező zöldhulladékot igény szerint elszállítjuk vagy ledaráljuk amennyiben a darálék helyszíni újrahasznosítására kerül sor. 

Mi lesz a tuskóval? 

Legtöbb esetben a fakivágás talajszintig történik. Amennyiben a fa helyére gyepesíteni vagy kissebb növényeket szeretnénk ültetni lehetőség van tuskómarásra, vagy a tuskó talajszint alatti vágására, ha egy mélyebb építés veszi kezdetét a fa helyén (pl.: kerítés építés, fapótlás) akkor a tuskót gépi kotrással kell eltávolítani.

Fakivágási engedély

346/2008. (XII. 30.) Korm. rendelet alapján közterületen szinte mindenhol, de legtöbb helyen magánterületen is fakivágási engedélyre lehet szükségünk. Amennyiben a fakivágási engedélyhez kertészeti szakvéleményt (faápoló és favizsgáló szakmérnök, vagy minősített favizsgáló által elkészített dokumentum) kell csatolni kérje szakértő kollégáink segítségét. Fakivágási engedéllyel kapcsolatos információkat itt olvashat bővebben.

Hogyan kérhetek árajánlatot?

Egy ilyen jellegű árajánlat elkészítéséhez legtöbb esetben helyszíni felmérésre van szükség. A helyszíni felméréshez küldjön egy emailt, amelyben feltünteti személyes adatait (Név, Cím, Elérhetőség) és a munka rövid leírását. Amennyiben van rá lehetőség csatoljon képeket a kivágandó fákról és azok környezetéről. Segítségért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat. 

Egy veszélyes fakivágás árait rengeteg tényező befolyáslja, aktuális árlistánkat itt találja meg.

Faápolás, Gallyazás Zsámbék

Folyamatosan bővülő csapatunkkal, teljes gépparkunkkal és kiterjedt alvállalkozói hálózatunkkal állunk céges, önkormányzati valamint magán megrendelőink szolgálatára, legyen szó alpintechnikával vagy kosaras emelővel végzett faápolásról, fasorok fenntartásáról, városok vagy parkok fáinak gallyazásáról.

A szakszerű faápolás célja a fák vitalitásának idős korukig történő megőrzése, a sérülések időben történő kezelése, illetve a természetes növekedési formák elősegítése. Faápolási szolgáltatásaink között megtalálhatóak: ápoló metszés, korona emelés, ritkítás, formázás, visszavágás, kúszónövények eltávolítása, sebkezelés, viharkár kezelés. Ide tartozik még a fák koronájának dinamikus vagy statikus megerősítése különböző heveder rendszerekkel (GEFA, COBRA). Ennek a módszernek a legfőbb előnye, hogy megőrizhető a fák természetes koronaformája és hosszú távon csökkenti az ág leszakadás, kidőlés esélyét. A különböző faápolási eljárásokról bővebben itt olvashat.

Ezzel szemben gallyazásról akkor beszélhetünk, ha a faápolás célja nem a fák egészségi állapotának megóvása, hanem a vagyonvédelem (pl.: épület védőtávolság kialakítása, légvezeték űrszelvény gallyazás, szárazolás, statikai helyreállító metszés). 

Faápolás menete:

 • Helyszíni állapotfelmérés.
 • Vizuális, szükség esetén műszeres (FAKOPP) vizsgálat.
 • Tanácsadás, szükség esetén kertészeti szakvélemény készítése.
 • Ezek alapján szükséges beavatkozások szakszerű kivitelezése.

Vállalkozásunk tagjai okleveles kertészmérnökök, favizsgáló szakmérnökök, emellett ipari alpinista tanúsítvánnyal és több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így nem csak szeretik, de ismerik is a növényeket. Igyekszünk óvni a környezetet és ha van rá lehetőség inkább felajánljuk valamely faápolási szolgáltatásunkat az eltávolítás helyett.

Mi lesz a zöldhulladékkal?

Faápolás során keletkező zöldhulladékot igény szerint elszállítjuk vagy ledaráljuk amennyiben a darálék helyszíni újrahasznosítására kerül sor.

Hogyan kérhetek árajánlatot?

Egy ilyen jellegű árajánlat elkészítéséhez legtöbb esetben helyszíni felmérésre van szükség. A helyszíni felméréshez küldjön egy emailt, amelyben feltünteti személyes adatait (Név, Cím, Elérhetőség) és a munka rövid leírását. Amennyiben van rá lehetőség csatoljon képeket a kivágandó fákról és azok környezetéről. Segítségért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat. 

Bozótirtás, Telektisztítás Zsámbék

Folyamatosan bővülő csapatunkkal, teljes gépparkunkkal és kiterjedt alvállalkozói hálózatunkkal állunk céges, önkormányzati valamint magán megrendelőink szolgálatára, legyen szó gépi vagy kézi bozótirtásról vagy több hektáros fakitermelésről.

 Területtisztítás szintjei:

 • Damilos fűkaszálás

Damilos fűkaszálásra akkor van lehetőség, ha a területet jellemzően lágyszárú növények uralják, melyek sűrűsége és magassága nem haladja meg egy nagy teljesítményű fűkasza kapacitását. Ennek a módszernek a legnagyobb előnye, hogy nagyon szép végeredményt lehet elérni és az ára is kedvezőbb, ezért érdemes rendszeresen fenntartani egy területet.

 • Bozótkéses fűkaszálás

Bozótkéses fűkaszálásra akkor van szükség amikor a területen megjelennek a fás szárú növények vagy a növényzet sűrűsége és magassága meghaladja a damilos fűkasza teljesítményét. Ennek a módszernek az a legfőbb előnye, hogy 2-3 cm átmérőig a fás szárú növényeket is könnyedén el lehet vele távolítani kedvező áron.

 • Cserje és bozótirtás

Cserje és bozótirtásról akkor beszélhetünk, ha a területetet jellemzően vékony fás szárú növények uralják, melyek eltávolítása meghaladja egy nagyteljesítményű bozótkéses fűkasza kapacitását. Ilyenkor a terület megtisztítása láncfűrésszel vagy a terület méretétől és a megközelíthetőségtől függően szárzúzó géppel történik. Ezen a szinten már számolnunk kell azzal, hogy a kivitelezés során nagy mennyiségű zöldhulladék fog keletkezni.

 • Fakitermelés

Fakitermelésről akkor beszélhetünk, ha a területet jellemzően fák (talajszint felett 1 méteren 10 cm törzsátmérő feletti fás szárú növény, melynek magassága meghaladja a 2 métert) borítják, melynek eltávolításához láncfűrészre vagy nagyteljesítményű szárzúzóra van szükségünk. Akkor érdemes a gépi szárzúzást választani, ha relatív nagy területről van szó és a faanyagot nem érdemes külön értékesíteni.

Mi lesz a gyökerekkel?

Legtöbb esetben a területtisztítás talajszintig történik, de igény szerint lehetőség van a gyökerek, tuskók eltávolítására kissebb mennyiség esetén tuskómaróval, nagyobb területek esetén kotrással vagy gyökérzúzással.

Mi lesz a keletkező zöldhulladékkal? 

A terület adottságaitól függően lehetőség van a keletkező zöldhulladék helyszíni darálására vagy elszállítására. Legtöbb esetben a területre darálást javasoljuk, ennek legfőbb előnye, a kedvező ár, illetve a darálék szétterítését követően szép, egységes feületet kapunk ami a minimálisan lassítja a sarjadzást is. Az elszállítás kisebb területek esetén igen költséges lehet, a kiközelítési nehézségek miatt. Nagyobb területek esetén a keletkező darálékot és faanyagot értékesítjük ezzel csökkentve a költségeket.

Hogyan kérhetek árajánlatot?

Egy ilyen jellegű árajánlat elkészítéséhez minden esetben helyszíni felmérésre van szükség. A helyszíni felméréshez küldjön egy emailt, amelyben feltünteti személyes adatait (Név, Cím, Elérhetőség) és a munka rövid leírását vagy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat. 

Egy bozótirtás árait rengeteg tényező befolyásolja, aktuális árlistánkat itt találja.

Kérje ingyenes árajánlatunkat e-mailben, vagy bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal telefonon!

Sövényápolás, sövénynyírás Zsámbék

Szakértő és felkészült csapatunk teljes eszköztárával áll megrendelőink szolgálatára legyen szó beteg, elvadult, kezelhetetlen sövények nyírásáról, visszavágásáról, formázásáról vagy teljes eltávolításáról.Kötél-technikánk vagy kosaras emelőnk segítségével képesek vagyunk elvégezni a ránk bízott feladatot bármilyen nehezen megközelíthető helyen a sövény magasságától függetlenül.

Miért érdemes szakemberre bízni a sövényápolást? 

Legtöbb esetben a személyes életterünk vizuális védelme érdekében telepítünk sövényeket ezért nagyon fontos, hogy az egyes növények egészségi állapotát megőrizzük, melynek eredményeképpen a sövény maximális takarást biztosít számunkra. Tudni kell mikor, mennyit és hogyan szabad nyírni vagy visszavágni az adott sövényből, hogy ezzel ne tegyünk kárt benne, de ne engedjük túl nőni az általunk kívánt méreten.

Vállaljuk sövény sorok nyírását, formázását, visszavágását vagy teljes felszámolását talajszintig vágással, tuskómarással esetleg kiásással, igény esetén zöldhulladék elszállítással.

Mi lesz a zöldhulladékkal?

Sövényápolás során keletkező zöldhulladékot igény szerint elszállítjuk vagy ledaráljuk amennyiben a darálék helyszíni újrahasznosítására kerül sor.

Hogyan kérhetek árajánlatot?

Egy ilyen jellegű árajánlat elkészítéséhez legtöbb esetben helyszíni felmérésre van szükség. A helyszíni felméréshez küldjön egy emailt, amelyben feltünteti személyes adatait (Név, Cím, Elérhetőség) és a munka rövid leírását. Amennyiben van rá lehetőség csatoljon képeket a kivágandó fákról és azok környezetéről. Segítségért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat. 

A sövénynyírás technikája jelentős szakmai és fizikai felkészültséget valamint megfelelő eszköz parkot igénylő munka, bízza ránk a feladatot kérje ingyenes árajánlatunkat e-mailben, vagy bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal telefonon!

Zöldhulladék elszállítás, gallyaprítás Zsámbék

Folyamatosan bővülő csapatunkkal, teljes gépparkunkkal és kiterjedt alvállalkozói hálózatunkkal állunk céges, önkormányzati valamint magán megrendelőink szolgálatára, legyen szó zöldhulladék elszállításról vagy helyszíni darálásról.

Vegye igénybe zöldhulladék elszállítás vagy darálás szolgáltatásunkat egyéb szolgáltatásunk mellett kedvezményesen vagy azoktól attól függetlenül is kedvező áron.

A zöldhulladék elszállítása gallyaprítással történik, a mennyiségnek megfelelő gépekkel és eszközökkel. 

Mi lesz a zöldhulladékkal?

Elszállítjuk egy erre a célra kialakított komposztáló, újrahasznosító telepre, ahol ipari darálékot, illetve termőföldet készítenek belőle.

Hogyan kérhetek árajánlatot?

Egy ilyen jellegű árajánlat elkészítéséhez legtöbb esetben helyszíni felmérésre van szükség. A helyszíni felméréshez küldjön egy emailt, amelyben feltünteti személyes adatait (Név, Cím, Elérhetőség) és a munka rövid leírását vagy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat. 

zöldhulladék szállítás árát rengeteg tényező befolyásolja, aktuális árlistánkat itt találja meg.

Kérje ingyenes árajánlatunkat e-mailben, vagy bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal telefonon!

bozótirás

 

FAKIVÁGÁS, BOZÓTIRTÁS, SÖVÉNYNYÍRÁS, GALLYAPRÍTÁS ÁRAK ZSÁMBÉK

 

FAKIVÁGÁS ALPINTECHNIKÁVAL, KOSARAS EMELŐVEL ÁRAK ZSÁMBÉK

 • Kis méretű fa kivágása (8 m-es magasságig, 20 cm törzsátmérőig): 10.000 Ft-tól
 • Közepes méretű fa kivágása (8 m – 22 m-es magasságig, 60 cm törzsátmérőig): 20.000 Ft-tól
 • Nagy méretű fa kivágása (22 m-es magasság ill. 60 cm törzsátmérő felett): 40.000 Ft-tól

* A feltüntetett árak a keletkező zöldhulladék elszállítását valamint a kiszállási díjat nem tartalmazzák

FAÁPOLÁS, GALLYAZÁS ÁRAK ZSÁMBÉK

 • Egy szakszerű faápolás vagy gallyazás árait számtalan tényező befolyásolja, az árazásnál irányadó: 15.000-Ft/óra-tól

* A feltüntetett ár a keletkező zöldhulladék elszállítását valamint a kiszállási díjat nem tartalmazza

SÖVÉNYNYÍRÁS, VISSZAVÁGÁS ÁRAK ZSÁMBÉK

 • Egy szakszerű sövénynyírás vagy visszavágás árait számtalan tényező befolyásolja, az árazásnál irányadó: 15.000-Ft/óra-tól

* A feltüntetett ár a keletkező zöldhulladék elszállítását valamint a kiszállási díjat nem tartalmazza

TERÜLETTISZTÍTÁS, BOZÓTIRTÁS ÁRAK ZSÁMBÉK

 • Damilos fűkaszálás ár: 20.-Ft/m2 -től
 • Bozótkéses fűkaszálás ár: 25.-Ft/m2-től

Bozótirtás árak:

 • Könnyű100.-Ft/m2-től (a területet főként 5 cm-törzsátmérő alatti, könnyen átjárható, 1-5 éves növénytakaró borítja)
 • Közepes: 200.-Ft/m2-től (a területet főként 5-10 cm-törzsátmérő alatti, nehezen átjárható, 1-8 éves növénytakaró borítja)
 • Nehéz: 300.-Ft/m2-től (a területet főként 10 cm-törzsátmérő alatti, szinte átjárhatatlan növénytakaró borítja)

* A feltüntetett ár a keletkező zöldhulladék elszállítását valamint a kiszállási díjat nem tartalmazza

Fakitermelés árak:

 • A keletkező faanyag és zöldhulladék hasznosításával: 100.-Ft/m2 -től
 • A keletkező faanyag és zöldhulladék helyszíni deponálásával: 50.-Ft/m2-től
 • A keletkező faanyag és zöldhulladék tő mellett hagyásával: 20.-Ft/m2-től

ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁS, GALLYAPRÍTÁS ÁRAK ZSÁMBÉK

 • Zöldhulladék elszállítás hordás nélkül: 3.000.-Ft/m3-től
 • Zöldhulladék elszállítás hordással: 4.000.-Ft/m3-től
 • Zöldhulladék helyszíni darálása kupacokban: 2.500.-Ft/m3-től

* A zöldhulladék elszállítás árazását leginkább befolyásoló tényezők: hulladék mennyisége, összetétele, kora, terület megközelíthetősége

 

A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegű információk, a tényleges árajánlatot minden esetben írásban, tételesen kapja, így kényelmesen tud mérlegelni, gondolkozni és dönteni!

AXE&SAW

Kapcsolat

Kérje ingyenes árajánlatunkat e-mailben vagy keressen minket bizalommal telefonon. A gyors és precíz ügyintézés érdekében az adatokat és a leírást pontosan és részletesen adja meg, valamint csatoljon képeket amennyiben van rá lehetőség.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

AXE&SAW

Kapcsolat

Kérje ingyenes árajánlatunkat e-mailben vagy keressen minket bizalommal telefonon. A gyors és precíz ügyintézés érdekében az adatokat és a leírást pontosan és részletesen adja meg, valamint csatoljon képeket amennyiben van rá lehetőség.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Tájékoztatók

axensaw fakivágás logó

Elérhetőség

Tájékoztatók

axensaw fakivágás logó

Elérhetőség